dilluns, 31 de juliol del 2017

RECURSOS D'ANIMACIÓ



A l’últim mòdul del curs estudiarem tècniques i recursos d’animació en activitats de temps lliure, on tractarem les matèries de natura, joc i expressió.

Natura:  Per aquells qui estem dins del món del lleure educatiu cal entendre la natura amb una dimensió social. La natura són la gent, les flors, les cases, els rius, els estels, la boira..., tot allò que integra l’entorn i que ens permet respectar-la i treballar-la des d’una vessant educativa i transmissora de valors.
El monitor, amb la seva tasca d’educador en el lleure, pot ajudar a un futur millor del nostre planeta transmeten valors i actituds sostenibles per mantenir l’equilibri i benestar del medi ambient.
La educació ambiental és més que protegir l’entorn i entendre el seu funcionament. S’han de considerar aspectes del desenvolupament humà com la pau, els drets humans..., és el que podríem anomenar educació per la sostenibilitat.
Els tallers poden ser un bon mètode per transmetre aquets valors. Nosaltres ho vam posar en practica fent un taller de reciclatge/manualitats.  
Vam fer moneders retallant i pintant tetrabrics de llet
  
 



I nius/menjaderes d’ocells retallant i pintant ampolles de llet