dijous, 20 de juliol del 2017

SOCORRISME


El dijous vam fer una activitat diferent! 


Vam anar a la piscina per aprendre tècniques de Socorrisme!


Al principi, el monitor ens va explicar un parell de tècniques bàsiques per actuar davant dalguna emergència o situació perillosa en un medi aquàtic. Llavors, vam portar a la pràctica tal explicacions.

A continuació, vam formar parelles per dur a terme dos rols diferents: el rol de socorrista i el rol de linfant que el sha de salvar.

Així mateix, el monitor ens indicava la tècnica que teníem de dur a terme i la realitzàvem en parelles primer segons un dels rols mencionats nedant tot un llarg i, després, canviant de rol mentre tornàvem nedant on estàvem tots al principi.

 

 
 


Cal ressaltar que aquesta activitat ens ha permès, com a futurs monitors de lleure, explorar un àmbit diferent a lhabitual, ja que va ser la primera vegada que realitzàvem una activitat a laigua. I ens pot ser molt útil quan anem a treballar en algun esplai, casal..
Tanmateix, aquesta dinàmica ens ha estat profitosa per poder cooperar en grup i de guanyar confiança com a equip, cosa que és essencial de treballar amb els infants .