dijous, 6 de juliol del 2017

INICI CURS MONITORS'17



Aquesta setmana hem iniciat el curs de monitors,cada setmana per grups de tres persones anirem redactant algunes entredas pel blog explicant el que més ens agrada del curs, i així coneixereu que fem i com ens va!
El primer dia, com no ens coneixiem vam començar amb el JOC DEL ZIP! que consistia en anar-nos passant una pilota contant fins a un número acordat anteriorment i al company que es quedava amb la pilota a les mans havia de anar fins al mig, presentar-se i fer un gest d'una acció que li agradés tot dient: "Hola em dic X i m'agrada Y". Aleshores tot el grup s'havia de dirigir ràpidament cap al centre de la rotllana i fer una imitació de la representació del company i d'aquesta manera no només ens vam començar a conèixer els uns als altres sinó que a més  ens va ajudar a perdre la vergonya!!!

Seguidament vam jugar al conte de les fruites, la professora ens va assignar una fruita per cada dos persones i tots estavem asseguts en una cadira menys un, el del mig, quan la narradora deia la nostra fruita durant la història que anava explicant haviem d'aixecar-nos i "lluitar" per no quedar-nos sense cadira, per evitar haver de cumplir les penyores que eren cantar, ballar, adivinar el nom de tres companys i fer mímica.
A continuació vam fer el joc del vaixell, que va ser una dinàmica per propiciar el debat sobre els prejudicis i la superficialitat.
I per finalitzar el dia vam dividir-nos en 3 grups i vam inventar-nos un lema creatiu i motivador sobre els monitors i vam plasmar-lo en un mural:
" com a monitors ensenyarem, però com a nens gaudirem !!"