dimarts, 22 de novembre del 2016

CANVI DE MARXA


Canvi de marxa és una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del  Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de Vilafranca. 

El passat 16 de novembre vam poder veure a l’auditori, junt amb altres escoles, una representació en la qual dues germanes mantenien una conversa, una d’elles li deia a l’altre que havia tingut un accident. A través d’aquest historia vam poder escoltar uns testimonis reals d’un policia, un bomber, un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), d’una persona que ha patit un sinistre i d’un familiar d’una víctima. També, van intercalar uns vídeos sobre seguretat vial.


Aquests testimonis van emocionar a tot l’auditori, que fossin casos reals va fer que els joves escoltéssim més i ens ho preguéssim més seriosament.


Avui hem aprés que l’alcohol i les drogues causen molts accidents que poden afectar a molta gent. També que prendre aquestes substancies afecta al que fem cada dia, tant a estudis com  a formació. I pensem que les empreses o llocs de formació no els interessa algú que consumeixi aquestes substancies.