dimecres, 3 de desembre del 2014

El dimarts 2 de desembre Joves en Acció vam anar a Radio Vilafranca

Radio Vilafranca és l'emissora pública de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Creada l'any 1982 que emet pel 107.8 de la FM. Vam anar a participar al magazín Penedès Gamma Extra. El programa Penedès Gamma Extra és un magazín de matins que té la intenció d'apropar l'actualitat vilafranquina i comarcal als oients. És un programa de cultura, entreteniment i amb col·laboracions diverses. El programa està dirigit per la locutora Carla Sanmartin.
La idea del programa era poder parlar de la situació actual dels i les joves i de les dificultats que tenim d'accés al món laboral. Al programa hi vam participar juntament amb l'Elena Rialp, responsable de l'OMT, i amb en Jordi, responsable del Centre Estètic CÁ de Vilafranca del Penedès.
En primer lloc, l'Elena va començar explicant l'agenda i les novetats en quant cursos. Després van donar pas al Jordi que va explicar la seva experiència. Ell va agafar una noia per fer pràctiques del programa Joves per l'Ocupació. Va comentar que l'havia agafat per provar i que finalment, tot i no tenir experiència, se la va quedar. Va deixar clar que la Sandra va passar per davant de molts altres candidats i candidates més formades i amb més experiència. Ell va remarcar, una cosa que no és nova per nosaltres, que tot era qüestió d'aCtitud més que d'aPtitud.

Després vam parlar nosaltres. La Zinab, la Btissam i el Kevin van anar en representació de Joves en Acció. Vam explicar les dificultats de trobar feina i vam animar als i les empresàries que s'atreveixin a contractar joves.

Si voleu escoltar el programa aquí podeu: Programa Radio Gamma Extra dimarts 2 de desembre.

Joves en Acció per la Recerca de Feina.