dimarts, 21 d’octubre del 2014

Taller d'imatge personal.

Avui hem matinat una mica més de l'habitual.  A les 9 del matí començàvem un taller diferent, on ens hem ajuntat uns quants de cada grup i companyes noves. El taller era d'imatge personal. No us penseu que ens han ensenyat a maquillar-nos i a fer-nos pentinats. No és un taller d'estètica. 

Faré una petita introducció. L'Abel és assessor d'imatge i ha sigut ells qui a portat a terme el taller; qui millor que ell per ensenyar-nos i donar-nos consells. Treballa a Acoimatge.
Però anem al gra.
Al taller ens han explicat com realitzar correctament el currículum, és a dir, quin ordre ha de tenir, com ha de ser la fotografia, dades que facilitin a l'empresa saber de nosaltres,etc.

Hem parlat de com hem de vestir-nos per anar a una entrevista, tant si coneixem a l'empresa com si no, ja que no ens vestirem igual per anar a buscar feina de cambrera o de dependenta. Ens ha explicat els pasos per a realitzar una bona entrevista. L'Abel ha donat molta importància als tatuatges i als piercings, com més amagats millor, tenint en compte sempre, el tipus de feina.


El taller ha estat molt dinàmic. L'Abel afavoria la participació tota la classe. Feia donar l'opinió de les coses que ens explicava, ens ha fet una simulació d'entrevista;  com hauriem de vendre'ns bé, com saludar...

El taller ha durat 5 hores però hem fet dues pauses de 15 minuts ,per esmorzar i prendre l'aire. Ha estat un taller que els joves en acció aprofitarem molt. I això ha estat tot per avui, ara esperarem al següent dia de classe. 

Glòria R. (Joves en Acció)