dilluns, 6 d’octubre del 2014

Visita al Club de la Feina.

El dimarts 30 d'octubre vam anar al Club de la Feina. Allà ens vam trobar amb la Magda que ens va explicar com funcionava i que hi podíem anar a fer. Ens va ensenyar l'espai. En aquest hi havia ordinadors, una pantalla on s'hi podien veure les ofertes de treball i taulells d'anuncis de feina i formació. Ens va explicar que les persones en recerca de feina podien i podem fer ús dels aparells informàtics durant l'horari d'obertura. 

Cada dia d'11 a 14 hores. Allí hi podem anar i connectar-nos a internet, escriure correus a ofertes, enviar currículums, inscriure'ns a les borses de treball, etc. També hi ha a la disposició de les persones un telèfon, un fax i una fotocopiadora. 

També és interessant mirar els taulells. En un d'ells hi ha tota la formació que podem fer i que els hi arriba. I en uns altres taulells hi ha les ofertes de feina. Un per les novetats del dia i un altre no hi ha les ofertes dels diaris (La Fura, el 3 de 8 i el Cargol), les ofertes del SIAJ i les del Servei Local d'Ocupació. 

La Magda ens ha informat de com buscar feina, de llocs on podem trobar i ens ha donat un full amb diverses pàgines web on es poden trobar ofertes de treball. 

El dijous 2 d'octubre hi vam tornar de visita amb un altre grup. A l'acabar la Magda ens va oferir la possibilitat d'anar i fer ús del servei. 

Aquí podeu trobar més informació del servei: Club de la Feina